4 784,29 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

iMOW® Install KIT 1: Для визначення робочої зони

За допомогою STIHL iMOW® Install KIT 1 ви можете самостійно підготувати малі та середні зелені зони для роботи з газонокосаркою STIHL iMOW® і визначити бажану робочу зону для косіння. Для цього прокладіть обмежувальний дріт уздовж краю газону, а потім закріпіть його відповідними цвяхами. Правильну відстань від краю зони скошування можна знайти в інструкції з експлуатації роботизованої косарки STIHL iMOW®. Ця відстань повинна бути дотримана при прокладанні проводу.

STIHL iMOW® Install KIT 1 включає 150-метрову котушку обмежувального дроту STIHL ARB 151 (Ø 3,4 мм) для визначення робочої зони, 250 фіксуючих цвяхів STIHL AFN 075 для кріплення дроту та три роз’єми STIHL ADV 010 для з’єднання кількох проводів. сегменти та маркування кабелю. Ви можете встановити цей набір разом із вашою косаркою-роботом STIHL iMOW®.

Обслуговування та поради