10 473,86 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

iMOW® Install KIT 2 Plus: для визначення робочої зони

За допомогою STIHL iMOW® Install KIT 2 ви можете самостійно підготувати великі зелені зони для роботи з газонокосаркою STIHL iMOW® і визначити бажану робочу зону для косіння. Для цього розташуйте обмежувальний дріт уздовж краю газону, який потрібно косити, починаючи та закінчуючи док-станцією, а потім закріпіть його на місці за допомогою відповідних цвяхів. Правильну відстань до краю зони скошування можна легко знайти в інструкції з експлуатації роботизованої косарки STIHL iMOW®.

STIHL iMOW® Install KIT 2 Plus містить 400-метрову котушку обмежувального дроту STIHL ARB 501 (Ø 3,4 мм) для визначення робочої зони, 500 кріпильних кілочків STIHL AFN 075 для кріплення дроту та 7 з’єднувачів STIHL ADV 010 для з’єднання декількох відрізки проводів і маркування кабелю. Ви можете встановити цей комплект разом із газонокосаркою STIHL iMOW®.

 

Обслуговування та поради