1 802,36 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Набір для оновлення iMOW® 10: тягові колеса для більшої мобільності на бездоріжжі

Приєднавши тягові колеса, ви можете покращити роботу на бездоріжжі своєї роботизованої косарки iMOW®. Спеціальні ведучі колеса в комплекті модернізації тягових коліс STIHL iMOW 10 у поєднанні з вантажами для коліс, що входять до комплекту, забезпечують покращене зчеплення на нерівній місцевості, а також допомагають забезпечити краще зчеплення роботизованої косарки STIHL iMOW® з землю. Навіть на нерівних газонах і схилах до 55%, косарка-робот STIHL iMOW® може безперервно косити ваш газон без пробуксовки. Це означає, що ваша газонокосарка-робот STIHL iMOW® завжди залишається маневреною під час догляду за зеленими насадженнями. Комплект модернізації тягових коліс STIHL iMOW 10 можна використовувати на таких косарках-роботах STIHL iMOW®:

STIHL iMOW® 5
STIHL iMOW® 6
STIHL iMOW® 7

Обслуговування та поради