1 315,69 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Фіксуючі кілочки BIO iMOW®: Міцне зчеплення. Біорозкладна сировина.

Ви можете закріпити обмежувальний дріт STIHL ARB 151 на газоні вздовж краю призначеної робочої зони газонокосарки STIHL iMOW® за допомогою кріпильних цвяхів STIHL iMOW® BIO. Кріпильні цвяхи виготовлені з 100% біологічно розкладаної сировини і ледве помітні після забивання на газон. Біофіксуючі цвяхи такі ж міцні та міцні, як і звичайні фіксуючі цвяхи. Однак вони повністю розкладаються через кілька років у землі, не залишаючи жодних залишків. До цього часу обмежувальний дріт буде міцно закріплений, тому більше не будуть потрібні фіксуючі цвяхи для додаткової опори. Щоб полегшити забивання кріпильних цвяхів, спочатку трохи полийте зону скошування, якщо земля занадто тверда або суха. Закріплення кріпильних цвяхів є одним із перших важливих кроків у встановленні роботизованої косарки STIHL iMOW®.

Обслуговування та поради