398,96 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Сервісний комплект 19 для бензопил MS 182 і MS 212: завчасне та регулярне технічне обслуговування збільшує термін служби

Сервісний комплект STIHL 19 для бензопил можна використовувати для самостійного виконання простих робіт з технічного обслуговування бензопили. Профілактичні регулярні стандартні заходи технічного обслуговування, такі як заміна повітряного фільтра, паливного фільтра та свічки запалювання, допомагають збільшити термін служби вашої бензопили. Це дозволить вам захистити компоненти та деталі машини від бруду та пошкоджень, а також гарантувати, що двигун вашої бензопили завжди працює надійно та забезпечує оптимальну продуктивність.

Сервісний набір STIHL 19 для моделей MS 182 і MS 212 включає наступні компоненти для виконання стандартних робіт з обслуговування:

  •  
  • Повітряний фільтр з флісу
  • Свічка запалювання
  • Паливний фільтр


Флісовий фільтр STIHL забезпечує хорошу якість фільтра в різних умовах експлуатації. Грубі частинки бруду вловлюються на поверхні, тоді як дрібні частинки бруду затримуються всередині фільтра. Це надійно захищає двигун вашої бензопили від проникнення абразивного пилу, допомагаючи підтримувати продуктивність і споживати низький рівень палива, гарантуючи, що ви зможете продовжувати без проблем запускати машину.

Також бажано регулярно замінювати свічку запалювання, щоб підтримувати ефективність. Це основа для чистого згоряння в двигуні. Паливний фільтр очищає паливо від сторонніх частинок, щоб вони не потрапили в двигун. Це захищає двигун і забезпечує довговічність. Для надійної роботи паливний фільтр також необхідно регулярно міняти.

Під час заміни повітряного фільтра та свічки запалювання найкраще використовувати практичний комбінований інструмент, який постачається разом із вашою бензопилою STIHL. В упаковку самого сервісного набору вбудовано картонний гачок, за допомогою якого можна зручно знімати та замінювати паливний фільтр. Вам не потрібні додаткові інструменти для роботи.

Service Kit 19

Обслуговування та поради