250,73 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Сервісний набір Service Kit №24 для бензинових мотокіс, кущорізів: довший термін служби завдяки профілактичному та регулярному технічному обслуговуванню

З Service Kit набором 24 для бензинових кущорізів, тримерів, мотокос STIHL, ви можете виконувати прості роботи з технічного обслуговування на вашому інструменті зробіть це самостійно. Завдяки цьому профілактичному та регулярному стандартному технічному обслуговуванню, наприклад заміні повітряного та паливного фільтрів і свічки запалювання, ви збільшуєте термін служби свого інструменту STIHL. Таким чином ви можете допомогти щоб компоненти та деталі машини були захищені від бруду та пошкоджень і щоб двигун вашого пристрою завжди працював надійно та з оптимальною продуктивністю.


У STIHL Service Kit набір 24 для FC 55, FS 38 (не 2-Mix), FS 45, FS 46, FS 55 (не 2-Mix), HL 45 і KM 55 ви отримаєте такі компоненти для стандартного обслуговування:



  • Повітряний фільтр

  • Свічка запалювання

  • Паливний фільтр



Фільтр STIHL пропонує хорошу якість фільтрації в різних умовах експлуатації. Грубі частинки бруду вловлюються на поверхні, тоді як дрібні частинки бруду затримуються всередині фільтра. Двигун вашої техніки STIHL надійно захищений від проникнення абразивного пилу. Продуктивність залишається незмінною, споживання низьким і ви можете продовжувати легко запускати інструмент, як зазвичай.



Щоб підтримувати продуктивність, також рекомендується регулярно замінювати свічку запалювання. Це основа длячистого згоряння в двигуні. Паливний фільтр утримує паливо від сторонніх частокперед тим, як воно потрапить у двигун. Він захищає двигун і забезпечує підвищену довговічність. Для надійної роботи його також потрібно регулярно замінювати.


Для заміни повітряного фільтра та свічки запалювання найкраще використовувати практичний комбінований ключ, який ви отримали разом із електроінструментом STIHL. В саму упаковку сервісного набору вбудований картонний гачок. Це дозволяє легко знімати та замінювати паливний фільтр. Вам не потрібні додаткові інструменти.

Service Kit 24

Обслуговування та поради