257,69 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Сервісний набір Service Kit №7 для бензинових ланцюгових пил MS 170 (з 2015р.в.), MS 180 (з 2016р.в.): довший термін служби завдяки профілактичному та регулярному технічному обслуговуванню

З Service Kit набір 7 для бензопил STIHL ви можете самостійно виконувати прості роботи з технічного обслуговування бензопили. Завдяки цьому профілактичному та регулярному стандартному технічному обслуговуванню, наприклад заміні повітряного та паливного фільтрів, а також свічки запалювання, ви збільшуєте термін служби вашої бензопили. Таким чином ви самі можете забезпечити компоненти та деталі машини Захищено від бруду та пошкоджень, а двигун вашої бензопили завжди працює надійно та з оптимальною продуктивністю.


Отримано в комплекті STIHL Service Kit 7 для MS 170 (з 2015р.в.), MS 180 (з 2016р.в.)

Наступні компоненти для стандартного обслуговування:



  • Повітряний фільтр

  • Свічка запалювання

  • Паливний фільтр


Фільтр STIHL пропонує хорошу якість фільтра в різних умовах експлуатації. Грубі частинки бруду вловлюються на поверхні, тоді як дрібні частинки бруду затримуються всередині фільтра. Мотор бензопили надійно захищений від проникнення абразивного пилу. Продуктивність залишається незмінною, споживання низьким і ви можете продовжувати легко запускати пилу, як зазвичай.



Щоб підтримувати продуктивність, також рекомендується регулярно замінювати свічку запалювання. Це основа для чистого згоряння в двигуні. Паливний фільтр утримує паливо від сторонніх часток перед тим, як воно потрапить у двигун. Він захищає двигун і забезпечує підвищену довговічність. Для надійної роботи його також потрібно регулярно замінювати.



Для заміни повітряного фільтра та свічки запалювання найкраще використовувати практичний комбінований ключ, який ви отримали разом із бензопилою STIHL. В саму упаковку сервісного набору вбудований картонний гачок. Це дозволяє легко знімати та замінювати паливний фільтр. Вам не потрібні додаткові інструменти.

Service Kit 7

Обслуговування та поради