Роботи-косарки iMOW®

FilterIconФільтри

Оснащення
Ціна
2 з 2 товарів

Приладдя та аксесуари

STIHL iMOW®: АВТОМАТИЧНИЙ ДОГЛЯД ЗА ВАШИМ ГАЗОНОМ


Більше ніколи не косіть газон самостійно. Робот-косарка STIHL iMOW® зробить це за Вас. Ви можете розслабитися, відпочити та насолоджуватися доглянутим газоном, поки сучасна техніка виконує роботу за вас.


ЗАОЩАДЖУЙТЕ ЧАС НА ДОГЛЯДІ ЗА ГАЗОНОМ З РОБОТОМ-ГАЗОНОКОСАРКОЮ STIHL


Серцем кожного саду є газон. Водночас це також ділянка, яка потребує найбільше догляду, а отже, забирає найбільше часу. З газонокосаркою-роботом iMOW® ви зможете в майбутньому використовувати свій час по-іншому. Адже інтелектуальні садові помічники косять самостійно, надійно уникають перешкод і легко справляються зі схилами від 35 до 40 відсотків. Завдяки приводу від акумуляторної батареї ви можете доглядати за газоном екологічно чистим способом і настільки тихо, що не потурбуєте сусідів. Якщо ви хочете скористатися цими перевагами в догляді за газоном, завітайте до офіційного дилера STIHL, щоб дізнатись більше про iMOW®.


Залежно від ваших потреб, в нашому асортименті ви знайдете моделі як для невеликих газонів, так і для великих садів площею до 5000 квадратних метрів. Наші роботизовані газонокосарки косять до 150 хвилин за раз і автоматично повертаються на док-станцію для заряджання. Завдяки інтелектуальній системі зарядки газонокосарки самостійно вирішують, чи потрібна швидка експрес-зарядка для наступної операції косіння чи ні. Після достатнього заряджання акумулятора маленькі машинки просто продовжують роботу з того місця, де вони зупинилися.


До речі, всі роботизовані газонокосарки iMOW® також є мульчуючими косарками без травозбірника: подрібнена трава просто приземляється назад на газон, де вона удобрює ґрунт і повертає поживні речовини. Скошену траву не потрібно утилізувати таким чином. Тож поки ви сидите і відпочиваєте, ваш iMOW® подбає про весь догляд за газоном.


РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД ЗА ГАЗОНОМ З РОБОТОМ-КОСАРКОЮ iMOW®


Хіба не приємно спостерігати за доглядом за газоном, який піклується про себе сам? Для того, щоб завжди мати повний контроль над газонокосаркою iMOW®, на додаток до знімної консолі управління, ви можете скористатися безкоштовним додатком iMOW® для наших газонокосарок-роботів з функцією керування через додаток. Це дозволяє керувати газонокосаркою-роботом під час руху або просто з крісла. У додатку ви можете визначати час косіння, переглядати дані про продуктивність, створювати графіки косіння на основі прогнозу погоди або використовувати вбудований датчик дощу, щоб визначити кількість опадів, при якій iMOW® припиняє косіння. Ви можете безкоштовно завантажити додаток iMOW® з Google Play Store для пристроїв Android та App Store для пристроїв iOS.


Однак вам не обов'язково враховувати вітер і погоду під час роботи, адже інтелектуальні датчики гарантують, що газонокосарка-робот повернеться до зарядної станції під час дощу, навіть на пристроях без функцій додатків. Міцний кожух надійно захищає iMOW® від будь-яких погодних умов. Якщо фронт негоди рухається далі, iMOW® просто продовжує процес косіння, як і було заплановано.


Роботи-косарки iMOW® також добре продумані з точки зору безпеки та захисту від крадіжок: якщо газонокосарку iMOW® підняти, ніж автоматично зупиняється. Ви також можете зашифрувати свій пристрій за допомогою PIN-коду. У разі втрати ви також можете скористатися вбудованим GPS-локатором, щоб визначити точне місцезнаходження пристрою в додатку iMOW®.


Для встановлення газонокосарки-робота вам знадобиться монтажний комплект, до якого також входить дріт по периметру.

Встановлюючи док-станцію, переконайтеся, що вона знаходиться на рівній поверхні. Це дозволить газонокосарці-роботу iMOW® завжди безпечно повертатися назад. Найкраще прокладати обмежувальний дріт там, де для iMOW® немає фізичних меж - наприклад, на переході до квітників. Монтажні комплекти для різних розмірів ділянок, а також інші корисні аксесуари для газонокосарок-роботів Ви знайдете безпосередньо на нашому сайті або запитайте в офіційного дилера STIHL.