Аератори / Скарифікатори

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Ціна
3 з 3 товарів

Приладдя та аксесуари


Аератори та скарифікатори STIHL – оздоровчі процедури для вашого газону


Кожен власник навіть невеликого газону добре знає, що він потребує постійного догляду. Окрім регулярного поливу та косіння, потрібно вчасно видаляти бур’яни та забезпечувати циркуляцію повітря. Тільки у цьому випадку можна отримати здоровий, стійкий до впливів зовнішнього середовища та красивий газон. Завдяки аераторам та скарифікаторам STIHL, які швидко та ефективно видаляють дерен та повсть з газону, він отримуватиме достатньо світла та повітря для швидкого та густого росту.




АЕРАТОРИ-СКАРИФІКАТОРИ STIHL ДЛЯ ДБАЙЛИВОГО ДОГЛЯДУ ЗА ГАЗОНОМ


Під час догляду за газоном Ви помічаєте, що він заростає бур'янами та мохом? Часто доводиться боротися з газонною повстю? Це означає, що настав час, провести скарифікацію газону. Аератори-скарифікатори STIHL створені для регулярних оздоровчих процедур Вашого газону. Вони забезпечують дбайливий догляд за газоном, видаляючи мох і спресований шар відмерлих рослин, покращуючи циркуляцію кисню, вологи та поживних речовин. Ані трава, ані ґрунт при цьому не травмуються.


БЕНЗИНОВИЙ, АКУМУЛЯТОРНИЙ АБО ЕЛЕКТРИЧНИЙ ВЕРТИКУТЕР?


Який аератор STIHL підходить саме Вам, залежить насамперед від розміру Вашого газону. Якщо для Вас важлива тиха та екологічна робота, обирайте електричний або акумуляторний аератор (вертикутер) STIHL. Бензинові аератори розраховані для професійного догляду за великими газонами площею до 2.000 кв.м.


НАДІЙНІСТЬ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ – ПЕРЕВАГА АЕРАТОРІВ-СКАРИФІКАТОРІВ STIHL


Техніка бренду STIHL – це виняткова надійність та функціональність. Яку би модель аератора Ви не обрали – бензиновий, електричний чи акумуляторний  – кожен скарифікатор STIHL має продумані деталі оснащення, міцну конструкцію та поєднує потужність із високим рівнем комфорту. Так, наприклад, бензиновий аератор завдяки системі запуску двигуна SmartChoke забезпечує стабільно легкий початок роботи за будь-якої температури навколишнього середовища та двигуна. Літій-іонні акумулятори відповідають за тривале і безперебійне функціювання скарифікатора акумуляторної системи АК. Полімерний корпус легкий і водночас міцний, витримує значні навантаження без деформації. Глибина обробки легко налаштовується за допомогою зручного важеля, розташованого на ручці керування або на корпусі (залежно від моделі). Електричний та акумуляторний аератор-скарифікатор STIHL комплектуються кошиком на 50 літрів та двома насадками, що розширюють можливості його застосування: валик-скарифікатор з пружинними зубцями для вичісування трав’яної повсті та валик-вертикутер із 7-ма подвійними лезами для аерації газону. Ручка керування складається (механізм потрійного складання), щоб пристрій було зручно зберігати і транспортувати.


ПОРАДИ З КОРИСТУВАННЯ АЕРАТОРАМИ-СКАРИФІКАТОРАМИ ДЛЯ ГАЗОНУ



Проводити аерацію газону рекомендовано в суху погоду, за температури повітря від 10 °C. Ідеальна висота газону перед скарифікацією – 2–3 см. Чим нижче скошено траву, тим краще аерувати газон. Керуючи скарифікатором, рухайтеся повільно та рівномірно, уникайте тривалого перебування на одному місці. Після закінчення роботи встановіть аератор на рівній поверхні та очистіть його за допомогою вологої ганчірки. Оброблений газон необхідно добре полити. Зберігайте Ваш вертикутер у сухому приміщені на рівній поверхні. Щороку звертайтесь до офіційного дилера STIHL для технічного обслуговування свого аератора.