6 899,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Компактний електричний аератор газону з роликом для аерації

За допомогою електричного аератора STIHL RLE 240 можна з легкістю оздоровлювати невеликі газони - 2-в1. Тихий і економічний електродвигун дозволяє вичісувати мох і залежалий шар сухої трави. Гострі ножі на блоці скарифікації роблять надрізи у дерні, покращуючи потрапляння кисню, води й поживних речовин до коріння. Пружинні стрижні на ролику для аерації дозволяють безпечно розчісувати стебла рослин на поверхні газону, не роблячи розрізів у дерні. Ви можете легко поміняти ролики, в залежності від поставлених задач. Електричний аератор забезпечує ефективне очищення газону завдяки робочій ширині 34 см і зручному керуванню, зокрема, завдяки своїй малій вазі і легким колесам. STIHL RLE 240 має легкий, але міцний полімерний корпус. Складна ручка керування і зручна ручка для перенесення роблять його дуже зручним у зберіганні та транспортуванні.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Легкі колеса
Легкі колеса
Фіксатор кабелю
Фіксатор електрокабелю
Шестиступенева регуляція глибини скарифікації
Шестиступенева регуляція глибини скарифікації

Технічні характеристики

Робоча ширина34 см
Робоча глибина15 мм
Номінальна потужність1500 Вт
Номінальне число обертів насадки4100 об/хв
Рівень потужності звуку гарантований LWA95 дБ (A)

Обслуговування та поради