25 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Бензиновий аератор для професійного догляду за великими газонами

Потужний бензиновий скакрифікатор STIHL RL 540 дозволяє швидко й зручно обробляти великі газони розрізаючи мох і дерен. Потужний бензиновий двигун скарифікатора забезпечує оптимальну вентиляцію для кращого живлення рослин. Блок скарифікації можна швидко налаштовувати до потрібної робочої глибини за допомогою зручного важеля на рукоятці керування. Якісна скарифікація покращує живлення Вашого газону та сприяє здоровому зростанню рослин. Завдяки робочій ширині 38 см і продуманим колесам зі спеціальним низькофрикційним профілем скарифікатор STIHL RL 540 дуже ефективний і маневрений. Міцний і легкий полімерний корпус забезпечить тривале і комфортне використання пристрою. Для зручного транспортування скарифікатор оснащений ручкою для перенесення. Рукоятка керування легко складається для заощадження місця під час транспортування і зберігання.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Легкі колеса
Легкі колеса
Шестиступенева регуляція глибини скарифікації
Шестиступенева регуляція глибини скарифікації
Ручка
Ручка

Технічні характеристики

Площа газонудо 2000 м²
Робоча ширина38 см
Робоча глибина25 мм
Тип моторуSerie HD675 OHV SC
Робочий об’єм149 см³

Обслуговування та поради