Лінійка AI: садовий інструмент із вбудованим акумулятором

Садова техніка STIHL акумуляторної лінійки AI – це просто, мобільно та надійно. Найкраще оснащення для садових робіт на невеликій присадибній ділянці. Вбудований акумулятор заряджається від звичайної розетки. Дізнаємось більше прямо зараз!

Чоловік з електричними мотоножицями STIHL HSA 45 з лінійки AI перед будинком
Логотип AI

акумуляторна лінійка AI – для невеликих присадибних ділянок

Серед інструментів акумуляторної лінійки AI від STIHL Ви знайдете все, що потрібно для догляду за невеликою ділянкою. Усі пристрої в лінійці AI зручні, прості у використанні та спеціально розроблені для задоволення потреб власників невеликих садів. Акумуляторні інструменти лінійки AI мають вбудовану акумуляторну батарею, яку можна легко заряджати через розетку. Лінійка STIHL AI складається з 3-х інструментів: акумуляторні мотоножиці HSA 45, акумуляторний повітродувний пристрій BGA 45 і акумуляторний тример для трави FSA 45.

Жінка в захисних окулярах обрізає живопліт перед будинком за допомогою акумуляторних мотоножиць STIHL HSA 45

Акумуляторні мотоножиці HSA 45

Звертаєте увагу на рівнесенько підстрижений живопліт на сусідній ділянці? Акумуляторні садові ножиці STIHL HSA 45 допоможуть створити охайні зачіски декоративним рослинам на Вашій ділянці. Садова техніка лінійки АІ має вбудований літій-іонний акумулятор та індикатор рівня заряду, що максимально спрощує його експлуатацію, адже тут все просто - заряджаємо через звичайну розетку і все! Мотоножиці HSA 45 готові до використання.

Жінка в захисних окулярах підстригає краї газону на терасі перед будинком акумуляторним тримером STIHL FSA 45

Акумуляторний тример для трави FSA 45

Акумуляторний тример STIHL FSA 45 - ідеальне рішення для скошування молодої та невисокої трави, обкошування вузьких ділянок та кромок газону на невеликій присадибній ділянці. Продумані елементи оснащення лише доповнюють ергономіку і від так простого в експлуатації акумуляторного інструменту STIHL. Шток регулюється по висоті, а зручна кругла ручка дозволяє маневрувати навіть на вузьких ділянках. Далі ще більше: поворотна косильна головка знадобиться під час вертикальної обробки кромок газону, захисний упор забезпечить дбайливе обкошування ділянок навколо чи вздовж бордюрів, клумб, доріжок чи дерев.  

Жінка в захисних окулярах і капелюсі видаляє листя за допомогою повітродувного пристрою STIHL BGA 45

Акумуляторна повітродувка BGA 45

Акумуляторна повітродувка BGA 45 якнайкраще підійде для прибирання невеликої присадибної ділянки. Чому? Садова техніка лінійки АІ має вбудований літій-іонний акумулятор та індикатор рівня заряду, що максимально спрощує його експлуатацію, адже тут все просто - заряджаємо через звичайну розетку і все! Повітродувка BGA 45 готова до використання. Оснащена круглою видувною трубою, вбудованим літій-іонним акумулятором (45 Вт-год) з індикатором заряду, настінним тримачем для зберігання і одночасного заряджання пристрою, вага 2,0 кг. 

садова техніка Лінійки AI: мобільна потужність

Робота у власному саду ставить різноманітні виклики як для техніки, так і для людей, зокрема щодо витривалості. З лінійкою STIHL AI у Вас завжди під рукою правильна відповідь: а саме легкі, зручні та мобільні акумуляторні інструменти з тривалим терміном служби. Вбудований літій-іонний акумулятор та індикатор рівня заряду максимально спрощують експлуатацію, адже тут все просто - заряджаємо через звичайну розетку і все! Інструмент готовий до роботи!

Продуктивність під прицілом: зразкові діапазони акумуляторів лінійки AI.

Пристрій Час роботи на одному заряді акумулятора* Обсяг роботи (приклади використання**)
HSA 45 До 40 хв Формування живоплоту: до 80 м
BGA 45 До 10 хв

Здування сухого листя: до 200 м

FSA 45 Край газону: до 20 хв
Газон: 12 хв

Обкошування кромок газону: до 250 м

Косіння ділянки з молодою травою: до 50 м2

* Значення є орієнтовними і можуть змінюватися в залежності від матеріалу, який потрібно зрізати.
** Зазначений час роботи є орієнтовним та може змінюватись залежно від умов експлуатації.

підсумок: садовий інструмент Лінійки AI

  • Лінійка AI складається з 3-х садових пристроїв із вбудованим акумулятором.

  • Кожен пристрій STIHL у лінійці AI вражає простим керуванням, низькою вагою, малошумною та надійною роботою.

  • Акумуляторний інструмент лінійки AI – просте рішення для виконання нескладних садових робіт на присадибній ділянці.  Косимо, прибираємо, підстригаємо – без кабелю, шуму та вихлопних газів.