Акумуляторна система AS: функціональність у компактному форматі

Компактні та зручні пристрої акумуляторної системи AS ідеально підходять для філігранної роботи в саду та навколо будинку. Які пристрої входять до системи? Чи підходить один акумулятор до кожного з них? Дізнаємось більше прямо зараз.

Інструменти STIHL системи AS, акумуляторний кущоріз GTA 26, акумуляторні садові ножиці HSA 26 і акумуляторний ручний пилосос SEA 20
Логотип системи STIHL AS у вигляді зеленого значка акумулятора

акумуляторна Система AS від STIHL

Ваш сад – Ваше хобі? Ви переважно сезонно доглядаєте за деревами в садочку, підстригаєте декоративні кущі та живоплот на території, прибираєте в гаражі, майстерні чи автомобілі? Тоді акумуляторні пристрої STIHL системи AS оптимальне рішення для Вас.

Зручні акумуляторні інструменти системи AS ідеально підходять для роботи на невеликій присадибній ділянці завдяки їх особливо зручному використанню. Завдяки компактним розмірам вони займають значно менше місця. Така техніка проста в експлуатації та має індикатор рівня енергії. Пристрій сам підкаже, коли потрібно зробити паузу та поставити батарею на зарядку. Сучасний літій-іонний акумулятор AS2 підходить до всіх пристроїв системи та може використовуватись як для гілкоріза, так і для мотоножиць чи пилососа.

огляд пристроїв системи AS 

Акумуляторна система AS складається з трьох садових інструменти: акумуляторні садові ножиці STIHL HSA 26, акумуляторний гілкоріз GTA 26 і акумуляторний ручний пилосос SEA 20. Але варто зазначити, що лінійка постійно розширюється. І вже скоро очікується її поповнення цікавими новинками. 

Акумуляторні садові ножиці STIHL HSA 26

Акумуляторні садові ножиці STIHL HSA 26 ідеально підходять для формування декоративних кущів, самшиту, живоплоту, і навіть, для підстригання країв газону чи трави на міжряддях – у наступному відео пояснюється, чому.

Кущ обрізають акумуляторними садовими ножицями STIHL HSA 26

Акумуляторні садові ножиці HSA 26

Доглянуті кущі та краї газону з HSA 26. Зручні акумуляторні садові ножиці STIHL HSA 26 ідеально підходять для догляду за невеликими живоплотами та декоративними кущами з дрібним листям. Краї газону можна швидко й точно підрізати за допомогою ножа для трави, що входить у комплект.

акумуляторний гілкоріз STIHL GTA 26 

Що стосується продуктивності, ефективності та керованості, гілкоріз STIHL GTA 26 справжній універсал для домашнього господарства. Наступне відео покаже Вам найважливіші переваги роботи з GTA 26.

Живопліт підстригають акумуляторним кущорізом STIHL GTA 26

Акумуляторний гілкоріз GTA 26

Простий у використанні гілкоріз STIHL GTA 26 зі змінним літій-іонним акумулятором ємністю 10,8 В якнайкраще підходить для обрізки дерев і розпилювання гілок та майстрування з дерева. Універсальний помічник для присадибної ділянки.

Від розпакування до обрізання гілок: ось як працює GTA 26

акумуляторний Ручний пилосос STIHL SEA 20 

Ручний акумуляторний пилосос STIHL SEA 20 ідеально підходить для потужного та зручного прибирання Вашої майстерні, гаражу чи авто. Дізнайтеся більше про SEA 20 з відео нижче.

Чоловік чистить стелю майстерні за допомогою акумуляторного ручного пилососа STIHL

Акумуляторний ручний пилосос SEA 20

За допомогою зручного акумуляторного пилососа STIHL SEA 20 Ви зможете легко та швидко прибрати авто, навести лад в гаражі чи майстерні. Компактна конструкція, висока потужність всмоктування та універсальні всмоктувальні насадки забезпечують мобільне й точне використання. Невелика вага, зручна рукоятка з покриттям SoftTouch та фіксатор пускової кнопки роблять використання практичним і легким.

Краще один раз спробувати! Завітай до офіційного дилера STIHL вже сьогодні.  

приладдя до інструментів системи AS

Щоб забезпечити безперебійну роботу пристроїв акумуляторної системи AS, ми пропонуємо різноманітні практичні аксесуари, такі як акумулятори, зарядні пристрої тощо.

час роботи на одному заряді акумулятора системи AS

Акумуляторні інструменти системи AS не тільки компактні та зручні, але й витривалі та потужні. Вони ідеально підходять для догляду за домом та садом. Незалежно від того, чи формуєте Ви живопліт, обрізаєте фруктові дерева чи прибираєте пил, система AS – потужна допомога.

Тут ви знайдете огляд часу роботи акумулятора STIHL і часу зарядки всіх акумуляторних інструментів системи AS. 

Пристрій Час роботи на одному заряді акумулятора* Обсяг роботи (приклади застосування*)
HSA 26 До 110 хв При формуванні декоративних кущів, самшиту: до 30 кущів  
GTA 26 До 25 хв При розпилюванні гілок (ø 4 см): до 80 зрізів
SEA 20 До 14 хв При прибиранні пилососом

*Зазначений час роботи є орієнтовним та може змінюватись залежно від умов експлуатації та матеріалу, який потрібно зрізати.

ще більше про акумулятори та технології