36 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Надпотужний бензоріз 5,0 кВт (відрізний круг 400 мм)

Якщо тип і товщина матеріалу вимагають надзвичайно високої потужності двигуна, то правильним вибором буде бензинова відрізні шліфувальна машина STIHL TS 800 з . Для більш тривалого та інтенсивного використання бензинової відрізної шліфувальної машини TS 800 можна додатково оснастити міцним алмазним відрізним кругом STIHL D-SB. Високопродуктивний інструмент для професійного використання, наприклад, для різання м'якої сталі, бетону, асфальту або труб, оснащений потужним двигуном . Абразивний відрізний інструмент STIHL TS 800 підходить для використання на глибині різання до 145 мм. Абразивно-відрізний верстат можна тримати в руці, при цьому ергономічна конструкція рукоятки з круговим захопленням забезпечує надійне утримання. Для професійного використання в будівництві та дорожньому будівництві ми також рекомендуємо використовувати STIHL TS 800 з STIHL FW 20 направляючою кареткою, яка забезпечує особливо точне різання, а також більшу відстань різання.

За допомогою STIHL ElastoStart у поєднанні з декомпресійним клапаном можна м'яко запускати двигун. Завдяки антивібраційній системі STIHL ви також захистите свої м'язи та суглоби під час роботи з Motorflex STIHL TS 800. Розташування водяного патрубка для зв'язування пилу на відрізному крузі сприяє ефективній роботі. Система повітряних фільтрів тривалого терміну служби та компенсатор збільшують інтервал між очищеннями, а отже, і час безперервної роботи. Напівавтоматичне натягування ременя подовжує термін служби ременя та підшипника.

Професійний бензоріз STIHL TS 800

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Напівавтоматичне натягування ременя
Напівавтоматичне натягування ременя
Антивібраційна система
Антивібраційна система
Двигун STIHL 2-MIX
Двигун STIHL 2-MIX

Технічні характеристики

Робочий об’єм98,5 см³
Потужність5 кВт
Вага12,7 кг
Рівень акустичного тиску101 дБ (A) 1)
Рівень звукової потужності114 дБ (A) 1)

Обслуговування та поради