73 919,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Потужна професійна акумуляторна газонокосарка для великих площ

За допомогою професійної акумуляторної газонокосарки STIHL RMA 765 V ви також можете швидко формувати просторі зелені зони. Ви можете використовувати систему STIHL AP для переміщення газону не тільки бездротовим шляхом, але й тихо та стійко. Його літій-іонні акумулятори забезпечують безщітковий електродвигун потрібною кількістю енергії для приводу потужної косарки. Синхронізовані ножі досягають ширини різання 63 см і стабільно забезпечують точний результат. Активуйте енергозберігаючий еко-режим, працюйте ще ефективніше, оскільки це забезпечує швидкість автоматичного регулювання двигуна відповідно до необхідної потужності. Перш ніж скошувати, вибирайте, чи хочете ви збирати зелені відходи у 80-літровій травозбірник з індикатором рівня. Альтернативно, STIHL RMA 765 V викидає зрізану траву через задню частину. Завдяки відповідному набору мульчі як аксесуар, дрібні частинки трави у вигляді мульчі, збагаченої поживними речовинами, рівномірно потрапляють у дерно. Завдяки електричному приводу Vario, ви завжди можете гнучко адаптувати швидкість пристрою до своїх потреб. Для постійного і регулярного практичного використання бездротової газонокосарки її компоненти виготовляються з високоякісних і міцних матеріалів. Гібридний корпус складається з міцної зовнішньої оболонки з алюмінію та внутрішньої стінки з ударостійкого полімеру. Регулювання висоти різання на колесі від 25 до 100 мм та складна та регульована по висоті ручка моно комфорту використовуються для швидкого регулювання бездротової косарки. Такі функції, як супер м'яка ручка на рулі та поворотні передні колеса, забезпечують комфортну роботу під час маневрування. Для транспортування, зберігання чи чищення просто приведіть STIHL RMA 765 V у потрібне положення, склавши руль.
RMA 765 V

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Komfortlenker
Комфортна одностороння ручка керування

Технічні характеристики

Ширина скошування63 см
Висота скошування25 - 100 мм
Налаштування висоти скошування8-fach (pro Rad)
Об’єм кошика для трави80 l
Привод0 - 5,5 km/h

Обслуговування та поради