144 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Маневрений трактор-косарка для садів з деревами

Компактний і маневрений трактор-косарка STIHL RT 4082 ідеально підходить, якщо ви хочете рівно скосити газон. Завдяки невеликому поворотному колу та безперешкодному виду спереду, ви можете особливо ефективно працювати з ним у садах з деревами, чагарниками та грядками. Сидіння водія можна переміщати без інструментів і регулювати на зручну висоту сидіння. За допомогою 1-педального приводу ви можете легко перемикатися між передачами вперед і назад в напрямку руху, так що ви зможете швидко маневрувати. Леза косарки також можна легко включати або вимикати з кабіни. Травозбірник об'ємом 250 літрів можна зручно відкрити з водійського сидіння, потягнувши за ручку, щоб повністю вивільнити вирізки. Система контролю вилову забезпечує найкраще можливе виявлення трави по всій ширині різання. За бажанням ви також можете доопрацювати цей трактор-газонокосарку мульчувальною системою. Таким чином, зрізана трава може залишатися на поверхні і підтримувати ріст газону як природне добриво.
RT 4082

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

1-педальний привід, гідростатична КП
1-педальний привід, гідростатична КП
Муфта електромагнітного ножа (EBC)
Муфта електромагнітного ножа (EBC)
Комфортабельне сидіння
Комфортабельне сидіння

Технічні характеристики

Площа газонудо 4000 м²
Ширина скошування80 см
Висота скошування35 - 90 мм
Об’єм кошика для трави250 l
Місткість бака6 l

Обслуговування та поради