Мийки високого тиску

FilterIconФільтри

Приладдя та аксесуари

Мінімийки високого тиску

Мінімийка – це апарат для видалення стійких забруднень за допомогою води, що подається під високим тиском. Таке обладнання застосовують для очищення різних предметів та робіт із прибирання прибудинкової території. Ефективна та зручна мінімийка високого тиску німецького бренду STIHL – найкращий вибір для використання у домашньому господарстві. Її оснащено насосом високого тиску з приводом, що працює від побутової електричної мережі, та можливістю підключення до водопроводу. Великий вибір моделей різної продуктивності, включаючи потужні побутові пристрої, що близькі до професійних мийок, та аксесуарів до них дозволяє якісно очистити будь-яку поверхню. Купити міні мийку високого тиску STIHL («Штіль») в Україні можна безпосередньо в офіційних дилерів виробника, де ви отримаєте оригінальне обладнання разом з професійним сервісом.

 

 

Класи продуктивності мінімийок STIHL

Під продуктивністю апаратів високого тиску, призначених для миття забруднених предметів, слід розуміти витрату води (в літрах на годину роботи). Цей показник безпосередньо залежить від тиску, що створюється насосом і впливає на якість та ефективність видалення забруднень. Сьогодні компанія STIHL випускає міні мийки високого тиску таких класів:

  • побутові, призначені для використання в домашніх умовах для прибирання присадибної території та очищення від забруднень особистого автомобіля за умов використання час від часу. Таке обладнання має продуктивність 330-500 л/год та оснащується двигуном потужністю 1,7-2,3 кВт;
  • професійні мийки високого тиску STIHL («Штіль») середньої потужності, що відрізняються підвищеною продуктивністю (540-648 л/год). Їх використовують в комерційних цілях і таке обладнання може працювати в більш інтенсивному режимі для очищення від забруднень значних площ.

Мінімийка STIHL побутового класу

У лінійці продукції німецького виробника компактні пристрої для миття поверхонь побутового класу представлено моделями різного виду:

  • початкового рівня (з робочим тиском 90-120 бар), універсальними (з тиском 100-150 бар) та потужними мийками STIHL, що працюють під тиском 125-170 бар;;
  • апаратами з регуляторами тиску в межах від 10 до 125 (135) бар та манометром. Можливість контролювати напір за допомогою манометра мають більш потужні моделі, а в інших пристроях, де він відсутній, зменшувати вплив струменя на чутливу поверхню можна регулятором на форсунці або збільшуючи відстань між нею та поверхнею, адже максимальний натиск води фіксується на виході з форсунки;
  • мінімийки з барабаном (моделі з позначенням PLUS у маркуванні), що забезпечує комфорт розмотування та зберігання шланга.

Всі моделі побутового класу оснащено насосом високого тиску з алюмінієвою головкою та поршнями з нержавіючої сталі. Вони комплектуються:

  • форсунками двох видів: плоскоструменевою, з регулюванням робочого тиску, та роторною;
  • насадкою з ємністю для додавання миючого засобу до струменя води;/li>
  • напірним шлангом;
  • двома колесами та телескопічною ручкою для зручності транспортування мийки. В лінійці продукції бренда є мийка і без коліс (RE-80X) – вона має більш компактні розміри, легка та коштує дешевше за інші моделі.

Мийка професійного класу високого тиску STIHL

Якщо вам потрібен апарат високого тиску для видалення більш стійких забруднень з житлових або комерційних будівель та прибирання прибудинкових територій, гаражів, майстерень, миття легкових автомобілів у великій кількості або на постійній основі, варто купити міні мийку STIHL («Штіль») професійного класу. Такі пристрої випускаються з двигуном середньої потужності (2,9 та 3,3 кВт), що створює робочий тиск води у 140-180 бар. Вони відрізняються наявністю:

  • насоса високого тиску з латунною головкою та поршнями з нержавіючого сталевого сплаву;
  • регулятора тиску та кількості води;
  • плоскої форсунки, з регулюванням тиску води, та роторною, виготовленою зі зносостійкої кераміки;
  • гумового високонапірного шлангу, що армований сталлю.

Для чого використовуються мінімийки високого тиску

Підтримка чистоти присадибної або садової ділянки, а також споруд, елементів благоустрою, предметів та техніки, що експлуатуються просто неба, – актуальне завдання для домовласників, комунальних служб та працівників різних галузей, чия діяльність пов'язана з ризиком забруднення робочого місця та прилеглої території. Вирішити проблему якісного та ефективного очищення від бруду, що в'ївся, допомагають мінімийки високого тиску, купити які пропонує компанія STIHL.

Використання апаратів цього відомого бренду дозволяє видаляти стійкі забруднення з будь-яких поверхонь, включаючи:

  • фасади будівель (стіни та вікна) та елементи вхідної групи – зовнішні сходи, пандус, ґанок, колони, навіси;
  • патіо, тераси з будь-яким покриттям, альтанки та басейни на прибудинковій території;
  • тротуари та садові доріжки з твердим покриттям із плитки або каменю;/li>
  • кам'яні та інші огорожі та ворота;
  • лави та садові меблі, столи, крісла та інші предмети, що використовуються для меблювання терас та балконів;
  • садову техніку та інструменти;
  • велосипеди, мопеди, мотоцикли та скутери;
  • легкові автомобілі будь-якого класу, житлові причепи та будинки на колесах (для вантажних транспортних засобів потрібні потужніші апарати).

Крім того, купити мийку STIHL («Штіль») можна для виконання таких робіт, як прочищення засмічених жолобів та труб системи зливового водовідведення.

Завдяки великому асортименту аксесуарів, що пропонує компанія STIHL (щіток для різних поверхонь, піноутворюючих насадок, комплектів для всмоктування з ємності, наборів для миття авто з додатковими форсунками, що мають інший кут розпилювання, різних шампунів та інших), ви зможете значно розширити функціонал та область використання апаратів високого тиску цієї марки.

Які переваги мають мийки високого тиску STIHL

Компактні миючі апарати високого тиску, що випускає компанія STIHL – це сучасні потужні очисні пристрої, які вирізняються:

  • надійністю та великим експлуатаційним ресурсом. На відміну від мийок компакт-класу багатьох інших марок, вони мають міцний насос з металевою головкою, виготовленої з алюмінію або латуні, що витримує високі навантаження;
  • економічністю завдяки можливості регулювати натиск води;
  • добре продуманою ергономікою – зручність користування забезпечує легке під’єднання форсунок, насадок, щіток та шланга до пістолета за допомогою байонетних роз'ємів, наявність вбудованого тримача для аксесуарів, можливість переміщення апарата на коліщатках, що підвищує його мобільність, та наявність барабана для шланга (в окремих моделях);
  • універсальністю – можливістю виконувати роботи з очищення будь-яких поверхонь та прибирання території з відмиванням стійких забруднень. До того ж всі мінімийки STIHL («Штіль») оснащені функцією самовсмоктування, що дозволяє використовувати їх у місцях, де немає водопроводу, а є ємність з чистою водою;
  • простотою в користуванні – аби розпочати роботу, мінімийку достатньо підключити до електромережі та до трубопроводу;
  • високою продуктивністю, що дозволяє позбавлятися навіть забруднень, що в'їлися, для видалення яких можна використовувати не тільки тиск води, а й спеціальні миючі засоби.

Крім того, мінімийку високого тиску STIHL («Штіль») можна купити за доступною ціною в офіційних дилерів виробника з гарантованим сервісним обслуговуванням і гарантією до 2 років. Ми завжди маємо всі необхідні запчастини, що зберігаються на складі навіть після 10 років від зняття моделі з виробництва. Знайти дилера для покупки такого обладнання можна на нашому сайті.

Ціни на мінімийки високого тиску STIHL

 

                    Товар                                 Ціна            
Міні-мийка RE 905259 грн
Міні-мийка RE 80Х3999 грн
Міні-мийка RE 100 PLUS Control8999 грн
Міні-мийка RE 12013299 грн
Міні-мийка RE 11010459 грн
Міні-мийка RE 130 PLUS18999 грн