Приладдя для мотобура

Приладдя та аксесуари

ПІДГОТОВЛЕНІ ДО БУДЬ-ЯКИХ ҐРУНТОВИХ УМОВ

Розпушування ґрунту або копання ям для рослин і дерев: з правильним бурильним інструментом і відповідними аксесуарами ви будете добре підготовлені до будь-яких ґрунтових умов.


ПРАЦЮЙТЕ УНІВЕРСАЛЬНО З ПРИЛАДДЯМ ДЛЯ МОТОБУРІВ

Якщо ви регулярно займаєтеся посадкою рослин або вам потрібен бур для забивання паль, ви швидко оціните переваги та універсальність мотобура. Широкий асортимент надійного приладдя робить Ваш мотобур STIHL ще більш універсальним. Асортимент охоплює шнеки різного діаметру та спеціальні інструменти для посадки рослин, а також гнучкі подовжувачі валів і патрони для спіральних бурів.


Посадкові шнеки доступні з діаметром 660 мм або 870 мм. Посадкові шнеки також є популярною альтернативою стандартному шнеку STIHL. Вони мають діаметр від 150 мм до 350 мм і довжину від 420 мм до 525 мм, що значно менше, ніж шнеки. Це робить їх придатними для викопування неглибоких отворів у ґрунті. Особливо, якщо у вас багато насаджень, бажано працювати з якомога легшим інструментом, щоб заощадити енергію. Або у вас особливо глибока яма і вам потрібен більший радіус дії? Тоді подовжте свій земляний бур до 1000 мм за допомогою відповідних аксесуарів.