27 529,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Потужний бензиновий кущоріз, 2.2 кВт, для професійної сфери використання

Професійний кущоріз STIHL FS 460 із потужним 2,2 кВт (3,0 к.с.) та економічним двигуном STIHL 2-MIX забезпечує високу продуктивність під час тривалих робіт із розчищення територій від жорсткої трави, заростей, бур'яну, прорідження молодої та тонкомірної деревини у лісовому господарстві, комплексного догляду за складними ландшафтами. Завдяки міцному  диску з долотоподібними зубцями, Ø225 мм ви з легкістю впораєтесь із будь-якою рослинністю.


Бензиновий кущоріз STIHL FS 460 прийшов на заміну відомої в професійній сфері моделі FS 450. Окрім двигуна STIHL 2-MIX, яким серійно оснащено нову модель, варто звернути увагу на ряд нових елементів, які роблять цей інструмент ідеальним для тривалого косіння на великих територіях.


До ефективної 4-точкової антивібраційної системи, яку мають всі професійні кущорізи STIHL, додана захисна накладка кожуха антивібраційної системи. Ергономічна U-подібна рукоятка та зручне налаштування її положення за допомогою гвинта-баранця забезпечує комфортну роботу навіть під час тривалої експлуатації. Робочий комфорт покращують ➤Важіль зупинки двигуна з самоповерненням у робоче положення ➤Збільшений об’єм паливного бака 0,75 л (проти 0,66 л) ➤ Керування процесом запуску (холодний/гарячий) одним важелем, що розташований на двигуні



Бензиновий кущоріз FS 460 - це потужний та ергономічний інструмент, призначений для професійної сфери використанняу фермерському, лісовому, комунальному господарстві, а також професійному догляді за ландшафтом.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Ергономічна дворучна рукоятка
Ергономічна U-подібна рукоятка
Антивібраційна система
Антивібраційна система
Двигун STIHL 2-MIX
Двигун STIHL 2-MIX

Технічні характеристики

Робочий об’єм45,6 см³
Потужність2,2 кВт
Вага8,4 кг 1)
Рівень акустичного тиску102 дБ (A) 2)
Рівень акустичного тиску103 дБ (A) 2)

Обслуговування та поради