Садові подрібнювачі

FilterIconФільтри

Приладдя та аксесуари

Садові подрібнювачі STIHL: екологічна переробка гілля та рослинних відходів

Сад площею 1 000 м² дає в середньому за рік 125 м³ рослинних відходів та зрізаного
матеріалу. І вся ця зелена маса - є цінною сировиною для виготовлення компосту. Дерева, кущі та квіти є постачальниками ідеальної органічної субстанції для мульчування. Садові подрібнювачі STIHL легко переробляють ці рослинні залишки у високоякісну мульчу та перетворюють гілля, хмиз, листя, траву на органічне добриво. Завдяки такій вторинній переробці Вам не потрібно купувати дорогі штучні добрива, гумус або мульчу. Садові подрібнювачі пропонують екологічний підхід до утилізації рослинних відходів замість їх спалювання.

 

РАЦІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ПЕРЕРОБКИ САДОВИХ ВІДХОДІВ


Робочий рік для подрібнювача починається вже ранньою весною. Обрізка саду, кущів, живоплоту, залишки листя та рослин, перше весняне косіння – саме зараз найкращий час для приведення до ладу незробленого в минулому році та усунення завданої зимою шкоди. Восени настає пік сезону подрібнювальних робіт. Перед приходом холодної пори досвідчений господар захищає сад від зимових негараздів та підготовлює його до зимування. Під час цих робіт накопичується ціла купа садових відходів. Неподрібнені обрізки займають багато місця у Вашому садку і, як правило, їх більше, ніж може вмістити контейнер для органічних відходів.


Садовий подрібнювач STIHL


  • Позбавляє садівників від необхідності викидати, платити за утилізацію чи незаконно спалювати купи садових відходів.

  • Дає можливість безкоштовно виготовляти якісні органічні добрива, підтримуючи природний цикл обміну речовин та заощаджуючи кошти на покупки штучних добрив чи мульчі.

  • Заощаджує багато часу та зусиль при виконанні цих завдань.

  • Наводить лад на ділянці, зменшуючи купи обрізних рослинних залишків в об’ємі до 75%, що значно полегшує їх подальшу переробку.



  •  
  •  

ЯКИЙ САДОВИЙ ПОДРІБНЮВАЧ STIHL ПІДХОДИТЬ САМЕ МЕНІ?


Для вибору потрібної моделі садового подрібнювача дайте відповідь на декілька запитань.



  1. Чи є підключення до електромережі? Якщо так, можна сміливо обирати один з електричних подрібнювачів STIHL.

  2. Який матеріал та в якому об’ємі плануєте переробляти? Гілки та гіллясті обрізки живоплоту чи скоріше змішаний матеріал для подрібнення з листям, м’якими рослинними залишками та тонкими гілочками? Або і те, і інше? Тип подрібнюваного матеріалу та його об’єм є важливими критеріями. У нашому асортименті ви знайдете електричні подрібнювачі компактної формі для невеликих кількостей твердого матеріалу, а також з більшою потужністю для більших кількостей різних матеріалів для подрібнення.

  3. Працюєте в особливо чутливому до шуму середовищі? Зверніть увагу на моделі із позначкою «L». Ножовий механізм таких садових шредерів STIHL працює на низькій швидкості, добре підходить для подрібнення гіллястого матеріалу та має найнижчий рівень шуму.

Погляньте на широкий асортимент садових подрібнювачів STIHL  і порівняйте різні моделі або завітайте до офіційного дилера.


базові технічні характеристики садових шредерів STIHL


Що робить садові подрібнювачі STIHL популярними? Крім простої експлуатації, всі садові подрібнювачі STIHL мають ще одну спільну рису: шумоізольовану завантажувальну воронку, яка мінімізує робочий шум під час подрібнення. Наші подрібнювачі з 2-камерною системою та запатентованою технологією реверсивного обертання ножів BRS мають ще більше переваг. Завдяки 2-камерній системі Ви можете одночасно подрібнювати як твердий, так і м’який матеріал. Кожна камера має власні ножі, що забезпечує особливо ефективну роботу та незмінно високу якість подрібненого матеріалу. Садові шредери STIHL з реверсивною технологією дозволяють за допомогою поворотного перемикача змінювати напрямок обертання ножа-подрібнювача. При правому обертанні подрібнюється тверда рослинна маса, наприклад, гілки, при лівому — м’яка. У такий спосіб подовжується термін служби ножів.
Запатентований отвір у формі чотирилисника – основна ознака садових подрібнювачів STIHL виконує декілька функцій. Полегшує завантаження розгалужених гілок та відповідає за безпечну експлуатацію, унеможливлюючи діставання руками ножового механізму.


ПОДРІБНЮВАЧ З РОЛИКОВИМ ЧИ НОЖОВИМ МЕХАНІЗМОМ?


Два найпоширеніші типи подрібнювачів - це роликові та ножові подрібнювачі. Вони відрізняються насамперед технологією подрібнення. За допомогою потужних подрібнювачів STIHL із ножовою системою можна легко переробляти гіллясті та м'які рослинні залишки. Гострі ножі, що швидко обертаються, перероблюють траву та рослинні рештки на дрібні шматочки. Подрібнений матеріал можна використовувати, наприклад, для мульчування або для укриття рослин. Більшість шредерів STIHL подрібнюють матеріал за допомогою ножової системи типу «сандвіч», яка працює з дуже низьким рівнем вібрації та оснащена додатковими крильчастими та ріжучими ножами.


Подрібнювачі з роликовим механізмом – чудовий спосіб отримати сировину для компостування. Спеціальні ролики всередині цих моделей спочатку подрібнюють гілки, а потім розчавлюють їх. Таким чином, Ви отримуєте органічний матеріал, який розкладається за короткий час, оскільки валики розчавлюють волокна, що робить компостування особливо легким для мікроорганізмів. Механізм працює на низькій швидкості та майже безшумно, тому цей тип подрібнювачів ще називають тихим. Ще однією перевагою роликового подрібнювача STIHL є те, що він має систему самовтягування та автоматично подає подрібнений матеріал. Це означає, що Вам не потрібно натискати або штовхати гілки при подачі їх у шредер. Такі моделі подрібнювачів STIHL позначені літерою «L» у назві.

   

Ціни на садові подрібнювачі STIHL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                    Товар                                    Ціна               
Садовий подрібнювач GHE 105 10999 грн
Садовий подрібнювач GHE 13511469 грн
Садовий подрібнювач GHE 14014869 грн
Садовий подрібнювач GHE 15012399 грн
Садовий подрібнювач GHE 25015999 грн
Садовий подрібнювач GHE 35521999 грн