Приладдя для акумуляторної техніки

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Акумуляторна батарея AK 30 S
Акумуляторна батарея AK 30 SAK-Система
7 399,00 ₴
Акумуляторна батарея AK 10
Акумуляторна батарея AK 10AK-Система
3 699,00 ₴
Акумуляторна батарея STIHL AP 300 S
Акумуляторна батарея STIHL AP 300 SAP-Система
9 999,08 ₴
Зарядний пристрій STIHL AL 101
Зарядний пристрій AL 101Зарядні пристрої
1 699,00 ₴
Зарядний пристрій AL 301
Зарядний пристрій AL 301Зарядні пристрої
3 982,33 ₴
AL 301-4, Mehrfachladegerät
Зарядний пристрій AL 301-4Зарядні пристрої
11 771,92 ₴
Швидкозарядний пристрій AL 500
Зарядний пристрій AL 500Зарядні пристрої
5 314,42 ₴
AS 2
Акумулятор AS 2AS-Система
1 243,12 ₴
Зарядний пристрій AL1
Зарядний пристрій AL1AS-Система
1 165,63 ₴
Holster für GTA 26
Сумка-кобура для гілкоріза GTA 26AS-Система
706,43 ₴
Телескопічний подовжувач для ножиць HSA 26
Телескопічний подовжувач для ножиць HSA 26AS-Система
1 596,13 ₴
Light für GTA 26
Шина Rollomatic Light для гілкоріза GTA 26AS-Система
243,13 ₴
Акумуляторна батарея АК 20
Акумуляторна батарея АК 20AK-Система
5 199,00 ₴
Акумуляторна батарея AK 30
Акумуляторна батарея AK 30AK-Система
6 399,00 ₴
Акумуляторна батарея STIHL AP 300
Акумуляторна батарея STIHL AP 300AP-Система
6 229,95 ₴
AP 500 S
Акумуляторна батарея AP 500 SAP-Система
16 999,01 ₴
Пасок з лямками для кріплення кишені з акумуляторомAP-Система
2 124,21 ₴
Кришка акумулятора
Заглушка для акумуляторної шахти: АР-системаAP-Система
125,05 ₴
STIHL AR 1000
Ранцевий акумулятор AR 1000AP-Система
26 891,08 ₴
AR 2000 L
AR 2000 L без з'єднувального кабелю, адаптера АР та ранцевої системиAP-Система
45 191,84 ₴
AR 3000 L без з'єднувального кабелю, адаптера АР та ранцевої системи
AR 3000 L без з'єднувального кабелю, адаптера АР та ранцевої системиAP-Система
64 386,40 ₴
Лямка до ременю для акумулятора
Лямка для паскаAP-Система
844,76 ₴
Сумка для акумулятора
Кишеня для акумулятораAP-Система
797,04 ₴
23 з 23 товарів

Приладдя та аксесуари

АКУМУЛЯТОРИ, ЗАРЯДНІ ПРИСТРОЇ ТА БАГАТО ІНШОГО


З акумуляторною технікою від STIHL ви впораєтеся з будь-яким завданням: як у власному саду, так і в професійному використанні - від косіння газону до відрізного шліфування - без викидів, тихо та надійно. За допомогою відповідного приладдя ви можете ще краще адаптувати роботу з акумуляторним інструментом до своїх потреб.


ПРАВИЛЬНЕ ПРИЛАДДЯ ДЛЯ АКУМУЛЯТОРНОГО САДОВОГО ІНСТРУМЕНТУ


STIHL пропонує акумуляторні інструменти для різноманітних робіт, які потребують гнучкого рішення з низьким рівнем викидів. У нашому асортименті ви знайдете інструменти для догляду за садом, а також для догляду за ландшафтом, будівельних робіт або професійного догляду за деревами. За допомогою правильного приладдя для акумуляторних інструментів ви можете ще краще адаптувати їх до ваших умов роботи і, наприклад, забезпечити безперервну роботу з запасними акумуляторами.


ВІДПОВІДНІ АКУМУЛЯТОРИ ТА ЗАРЯДНІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ РІЗНИХ ЗАВДАНЬ


Для різних завдань і різних інструментів потрібні акумулятори різної потужності. Саме тому для професійних інструментів, а також для інструментів для домашнього саду та городу існують різні акумулятори з різним вмістом енергії. Для особливо тривалого використання існують також акумуляторні батареї-рюкзаки з різною ємністю. STIHL пропонує відповідні зарядні пристрої для різних типів акумуляторів, за допомогою яких ви зможете швидко та ефективно заряджати свої акумулятори.


ІНШЕ ПРИЛАДДЯ ДЛЯ АКУМУЛЯТОРНИХ ІНСТРУМЕНТІВ


Для надійного зберігання та безпечного транспортування STIHL пропонує акумуляторні відсіки різних розмірів для різних систем. В асортименті приладдя для акумуляторних інструментів ви також знайдете ремінь для акумулятора з ременем для перенесення для швидкої заміни та безперебійної роботи. Але відповідне приладдя є не тільки для самих акумуляторів, але й для акумуляторних інструментів. Залежно від інструменту, це можуть бути різні адаптери, підставка для захисту акумулятора від контакту з землею або система для перенесення чи ремінь для комфортної та ергономічної роботи. Наприклад, накладки, які можна прикріпити до системи для перенесення або ременя акумулятора, також підвищують комфорт під час роботи. Для інструментів з відсіком для акумулятора ми пропонуємо додаткову кришку для захисту від пилу або бруду під час тривалого зберігання. Ви можете придбати приладдя для акумуляторних інструментів в інтернет-магазині STIHL і зручно доставити їх прямо додому або на робоче місце.


ЯКІ АКУМУЛЯТОРНІ СИСТЕМИ ПРОПОНУЄ КОМПАНІЯ STIHL?


На зелених ділянках регулярно виникають завдання, з якими легко впоратися за допомогою одного з наших акумуляторних садових інструментів. Наші інструменти для невеликих садів оснащені вбудованим акумулятором (Лінійка АІ). Це дозволяє швидко і легко виконувати невеликі завдання, а потім зручно заряджати інструмент, просто увімкнувши його в розетку. Чим більший сад, тим більше завдань по догляду за зеленими насадженнями потрібно виконувати. Для цих завдань підходять акумуляторні пристрої системи AS або AK. В обох системах акумулятор можна знімати. Акумуляторна система STIHL AS складається з компактних ручних пристроїв, а система STIHL AK має більший асортимент більш потужних інструментів. Акумулятори кожної системи можуть використовуватися в різних інструментах в межах однієї системи. Якщо для роботи вам потрібні інструменти з максимальною потужністю і тривалим часом роботи, акумуляторна система STIHL AP для професіоналів пропонує широкий асортимент. Сюди входять, наприклад, бензопили, газонокосарки, а також кущорізи та повітродувки. Система AP підходить для тривалого використання та особливо широкого спектру застосування.


Особливо потужні літій-іонні акумулятори для професійного використання також підходять до кожного інструменту системи AP. Акумулятори вставляються в гніздо на корпусі, під'єднуються через з'єднувальний кабель або носяться в рюкзаку за спиною. Якщо Ви хочете отримати більш детальну інформацію про системи та акумулятори, які використовує STIHL, Ви можете знайти її на нашій сторінці про акумуляторну техніку STIHL. Крім того, ми зібрали найпоширеніші запитання та відповіді на них на нашій сторінці поширених запитань про акумуляторні батареї. На цих сторінках ви знайдете інформацію про системи, технічне обслуговування, догляд, зберігання, застосування та багато іншого.