Висоторізи

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Вага
4 з 4 товарів

Приладдя та аксесуари


ВИСОТОРІЗИ STIHL – РІШЕННЯ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА КРОНОЮ ДЕРЕВ


Доглянутий сад – візитівка кожного власника присадибної ділянки. Однак регулярна підрізання дерев може викликати чималі складності, особливо якщо насадження високі і з густою кроною. Без надійного та потужного інструменту тут не обійтися. Безпечно, зручно та без зусиль: висоторіз STIHL має все необхідне для ефективної обрізки гілок або для догляду за плодовими деревами на висоті до п'яти метрів.




ВІД ОБРІЗАННЯ ВЕРХІВОК ДЕРЕВ ДО ПІДСТРИГАННЯ ЖИВОПЛОТУ


Висоторіз STIHL полегшує та робить безпечнішим догляд за садом та обрізку деревних рослин і високих кущів. І неважливо, чи є ви приватним користувачем або професіоналом у сфері садівництва.  І неважливо, чи є ви приватним користувачем або професіоналом у сфері садівництва. Навіть до важкодоступних місць на верхівці дерева можна зручно дістатися з землі за допомогою наших висоторізів. Це практично і ефективно, оскільки багато видів дерев і кущів потребують регулярного догляду, щоб залишатися здоровими і у формі. Сюди входить, наприклад, обрізка, яка забезпечує достатнє освітлення крони та гілок ваших дерев і кущів. За допомогою висоторіза STIHL можна зручно та ефективно виконувати такі роботи, як обрізка дерев або підстригання високого живоплоту. Крім того, компактні висоторізи швидко запускаються та мають багато інших інтелектуальних функцій і практичного приладдя.



ДОГЛЯД ЗА САДОМ ЗА ДОПОМОГОЮ ВИСОТОРІЗА STIHL


За допомогою висоторіза STIHL догляд за деревами відбуватиметься не лише простіше, але й значно легше. Завдяки невеликій вазі наших висоторізів ви зможете очищати та обрізати дерева без зайвих зусиль. А якщо ваша робота займає більше часу: м'який ергономічний ремінь для перенесення гарантує, що ви завжди зможете виконувати роботу з обрізки з повною свободою рухів і мінімальним навантаженням на руки. Рукоятка ергономічної форми забезпечує надійний хват. Крім того, багато висоторізів STIHL серійно оснащені спеціальною антивібраційною системою. Всі елементи керування інтегровані в багатофункціональну ручку для зручної та безпечної роботи. Відмінна ергономіка та оптимальне розташування центру ваги висоторізів STIHL дозволяють, легко й точно виконувати роботи з догляду за кроною дерев.



БЕНЗИНОВІ ЧИ АКУМУЛЯТОРНІ?


Бензинові висоторізи STIHL представлені як зручними моделями початкового рівня для догляду за присадибними ділянками, так і особливо потужними моделями для садівників та інших професійних робіт по догляду за деревами. Для надійного та легкого запуску двигуни бензинових висоторізів оснащені автоматичною системою декомпресії (двигуни 4-MIX®) або системою a href="https://www.stihl.de/de/technologie/start-systeme/ergostart">STIHL ErgoStart  (двигун STIHL 2-MIX).


Якщо вам потрібен висоторіз для догляду за деревами на прибудинковій території або для професійного догляду за деревами в зонах із обмеженим рівнем шуму, радимо звернути увагу на один з наших акумуляторних висоторізів. Акумуляторні моделі працюють тихо і екологічно чисто, тому користуються популярністю як серед професіоналів, так і серед приватних користувачів. Ще одна перевага акумуляторних висоторізів: вони працюють настільки тихо, що з ними можна працювати без захисних навушників. Система STIHL AP забезпечує незмінно високу продуктивність і максимальний час роботи.


ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ВИСОТОРІЗІВ STIHL


Для більш комфортної роботи протягом тривалого часу рекомендовано користуватися ранцевою системою. Ремені регулюються відповідно до зросту, що дозволяє працювати тривалий час не втомлюючись. Доповнити ранцеву систему можна кріпленням для телескопічної штанги. Воно надівається на ремінь одним рухом і так само легко знімається. Корисними будуть кутові редуктори і підставка для запобігання контакту акумулятора з грунтом.