Обприскувачі: ранцеві та ручні

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Спеціальні пропозиції
9 з 9 товарів

Приладдя та аксесуари

ОБПРИСКУВАЧІ STIHL: ВНЕСЕННЯ НАСІННЯ, ДОГЛЯД ТА ЗАХИСТ РОСЛИН


За допомогою потужних обприскувачів і розпилювачів STIHL ви можете вносити насіння, гранулят, добрива або засоби захисту рослин з енергоощадною точністю - навіть на складному рельєфі.


ЗАХИСТ І ДОГЛЯД ЗА РОСЛИНАМИ ЗА ДОПОМОГОЮ ОБПРИСКУВАЧІВ І РУЧНИХ РОЗПИЛЮВАЧІВ.


Обирайте обприскувачі та ручні розпилювачі STIHL, якщо ефективний захист та гарний ріст кущів, квітів, фруктів або овочів є частиною вашої роботи. Всі обприскувачі та розпилювачі STIHL можна адаптувати до Ваших індивідуальних потреб за допомогою відповідного приладдя. Незалежно від того, чи ви любитель, чи професіонал: з обприскувачами та зрошувачами STIHL ви маєте ще більш широкі можливості та гнучке оснащення.


РУЧНІ ПУЛЬВЕРИЗАТОРИ STHL ДЛЯ БІЛЬШОЇ ТОЧНОСТІ, РОЗПИЛЮВАЧІ ПІД ТИСКОМ ДЛЯ БІЛЬШОГО ДІАПАЗОНУ.


Чи потрібен вам обприскувач для захисту рослин або для знищення бур'янів, повністю залежить від ваших індивідуальних потреб і вимог. З ручним розпилювачем ви працюєте чисто, листок за листком - на окремих рослинах і на посівах по всій площі. Наприклад, ви можете чудово використовувати садові пульверизатори для квіткових ящиків і рослин у горщиках, розсади, декоративних і овочевих грядок, а також невеликих чагарників і дерев. Ручні обприскувачі вражають своєю високою точністю. Це дозволяє вибірково і дуже цілеспрямовано наносити захисні засоби або добрива на окремі і чутливі рослини. Особлива точність механізму розпилення досягається завдяки інтегрованій форсунці. Вона розпилює відповідну рідину на великі краплі та запобігає утворенню великої хмари розпилення. Таким чином, добрива або пестициди потрапляють саме туди, де вони потрібні. Завдяки низькому розсіюванню обприскувачі також дозволяють цілеспрямовано боротися з бур'янами, не завдаючи шкоди сусіднім рослинам. Пристрої подають відповідну рідину до рослин без двигуна за допомогою насоса, тому їх можна використовувати і в приміщенні. Наш асортимент обприскувачів включає в себе як невеликі ручні пульверизатори, так і високопродуктивні розпилювачі під тиском та ранцеві обприскувачі для професійного застосування.


Професійні обприскувачі STIHL ефективно допомагають у професійному сільському господарстві, садівництві та виноградарстві, а також у виноградарстві. За допомогою ранцевого обприскувача з багатофункціональною ручкою, що кріпиться до рюкзака, ви можете за короткий час вносити рідини, гранули або насіння на великі площі. Це означає, що навіть операції на крутих схилах і важкодоступній місцевості можуть бути виконані з мінімальними зусиллями. Продумана ергономіка всіх моделей є корисною: Високоякісні ремені та литі спинки пристосовуються до Вашої індивідуальної анатомії. Обприскувачі STIHL приводяться в дію бензиновим двигуном, який створює потік повітря, що обертається за допомогою вентиляторного колеса. Цей потік повітря приводить в рух рослини та чагарники. Таким чином, ви можете досягти нижньої сторони глибоких шарів листя, а також високих рослин за допомогою великої хмари розпилення. Просто замовте відповідний інструмент безпосередньо в офіційного дилера STIHL, попередньо зарезервувавши його онлайн.